Aller Median tuottama asiantuntijasivusto digiliiketoiminnasta, markkinoinnista, mediasta, sisällöistä, teknologiasta ja työelämästä.

Some Awards Cheat Sheet: Sosiaalisen median mainonnan tulevaisuus

Wau.fin toimitus tarjoaa lukijoilleen kurkistuksen vuoden huikeimpaan sosiaalisen bisneksen ja digitaalisen mainonnan Some Awards -seminaariin. Cheat Sheet Dinglen Aki Snellmanin  Sosiaalisen median mainonnan tulevaisuus -luentoon.

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen isompana.

Muistathan, että vuodenvaihteen jälkeen järjestetään vielä kaksi tiedontäyteistä Some Awards –seminaaria. Seminaareissa on vielä joitan paikkoja jäljellä, joten ilmoittaudu nyt.

Teknologia asiakaskokemuksen mullistajana

  • #myymäläkonsepti #myynti #markkinointi #logistiikka #asiakaspalvelu #hankinta
  • Ma 25.1.2016 Klo 08:30-12:00

Teknologian avulla voidaan vahvistaa asiakasuskollisuutta, luoda tuotteelle tai palvelulle lisäarvoa ja myydä enemmän. Osaammeko ottaa tästä mahdollisuudesta tarpeeksi irti? Entä käytämmekö analytiikkaa yhä tehottomasti ja tavanomaisesti? Kansainvälisen tason edelläkävijät kertovat, miten luodaan vahva asiakaspolku ja miten teknologian avulla palvellaan asiakasta yhä paremmin digitaalisissa ympäristöissä.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Digitalisaatiolla maailmanvalloittajaksi

  • #strategia #johtaminen #innovaatiot #rohkeus #startupit
  • Ma 1.2.2016 Klo 08:30-12:00

Moni on kyllästynyt digitalisaatiopöhinään, vaikka se on ottanut vasta huterat ensiaskeleensa. Globaalit markkinat ovat auki. Nyt on kyse vain siitä, kuka onnistuu digitalisaation kehitysjuoksussa kasvattamaan asiakaskuntaansa. Kuluttajat ovat jo valmiita ja toimivat digitaalisissa kanavissa, miten on yritysten laita? Onko sinun yrityksesi valmis kohtaamaan 2000-luvulla syntyneet kuluttajat?

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Lisää Some Awards -seminaareista ja -gaalasta