Aller Median tuottama asiantuntijasivusto digiliiketoiminnasta, markkinoinnista, mediasta, sisällöistä, teknologiasta ja työelämästä.

Pomo, johda joukkosi LinkedIniin

Sosiaalinen media kehittyy ja sen palvelut muuttavat muotoaan ameeban lailla. Palvelu, joka on tehty tarkoitukseen X, muuntautuu joksikin muuksi, kun ymmärretään käyttäjien tarpeita paremmin. Tästä hyvä esimerkki on LinkedIn. Vielä joitakin vuosia sitten joissain firmoissa työntekijä olisi otettu vakavaan puhutteluun, jos häneltä löytyi profiili rekrykanavaksi profiloituneesta palvelusta. Toisin on nyt.

LinkedIn on käsittämättömän hieno mahdollisuus jokaiselle työnantajalle. Työnantajien pitäisi rohkaista työntekijöitään tekemään työajallaan upeita profiileja. Kun näytämme maailmalle millaisia kykyjä ja taitajia talossamme on, lunastamme yhtä ammattitaitoisen kuvan koko yrityksestä. Pelon omien osaajien rekrytoinnista työnantaja karkottaa parhaiten pitämällä työntekijänsä tyytyväisenä.

Työnantajien pitäisi rohkaista työntekijöitään tekemään työajallaan upeita profiileja.

Profiilit ovat työnantajalle osaamispankki, joita selailemalla paljastuu oman talon ammattilaisten osaaminen ja kokemus. Onpa hakusessa venäjäntaitaja tai meemiekspertti, oikea tekijä saattaa paljastua LinkedInistä.

Siksi Allerilla päätimme, että rohkaisemme jokaista työntekijää tekemään LinkedIniin hyvän profiilin. Selailkaa ja katsokaa! Olen henkilökohtaisesti saanut kunnian olla kymmenien allerilaisten kanssa viilaamassa heidän profiileitaan, ja nyt katson heistä jokaista uudella tavalla. Se, mitä näemme joka päivä töissä, on vain pieni osa ihmistä. Jo vilkaisu henkilön ammatilliseen historiaan avaa silmät uudella tavalla. ”Wau, tää tyyppi on ollut tuolla töissä ja tehnyt duunia näiden ihmisten kanssa!"

Myyntihenkilöstölle työkavereiden profiilit ovat kultakaivos.

Myyntihenkilöstölle työkavereiden profiilit ovat kultakaivos. Vieressäsi saattaa istua tyyppi, joka on ollut tärkeimmällä asiakkaallasi töissä. Juttuhetki kahvipöydän ääressä, ja olet harppauksen lähempänä asiakkaasi tarpeita ja yrityskulttuuria. Seuraavalla kerralla asiakastapaamisessa voi kertoa terveiset yhteiseltä tutulta.

Älkää hillotko ammattilaistenne osaamista, vaan antakaa sen loistaa.

Allerilaiset LinkedInissä