Aller Median tuottama asiantuntijasivusto digiliiketoiminnasta, markkinoinnista, mediasta, sisällöistä, teknologiasta ja työelämästä.

Wau.fi: 5 luetuinta juttua vuonna 2016

Vuoden 2016 suosituimmat juttumme ovat tässä! Mikä on tiedotteen merkitys someaikakaudella? Miten lakinaisesta tuli somemarkkinoinnin ammattilainen? Mistä tietää, mikä digistrategia toimii parhaiten? Lisäksi annoimme 3 vinkkiä, joilla tehostaa työtä ja nauttia siitä kaupan päälle. Lue myös, mitä Pauli Aalto-Setälä tekee 5 miljoonalla eurolla median hyväksi vuonna 2017!

Wau.fi:n lukijoita kiinnostivat vuoden 2016 aikana etenkin nämä viisi juttua. 

1. Lakinaisesta sosiaalisen median asiantuntijaksi

Jasmiina Ojala päätyi kertaheitolla sosiaalisen liiketoiminnan ytimeen, kun hän loikkasi liikejuristin töistä Dinglen sisältömarkkinointiin asiakasvastaavaksi. Jasmiina kertoo, mitä hyötyä on eri alojen kokemuksesta, ja miten some-markkinoinnin ammattilainen tasapainoittaa kiireistä työelämäänsä myös henkilökohtaisen sisältökanavan kautta.

Lue lisää

2. Muuta nämä 3 toimintatapaa työpaikallasi vuonna 2016

Kuullostaako innostavalta palata joulun jälkeen takaisin työpöydän ääreen ja tylsiin palavereihin kuluttamaan neukkareiden penkkejä? Mitä jos tehtäisiinkin tänä vuonna kaikki vähän eri tavalla? Saadaan enemmän aikaa ja nautitaan työn tuloksista? Tässä kolme sääntöä vuodelle 2016.

Lue lisää

3. Surkea tiedotus tuhoaa lupaavimmankin tuotteen tai brändin

Ammattimaisen tiedottamisen rooli on korostunut sosiaalisen median aikakaudella. Toimittajat saavat kymmeniä tiedotteita päivittäin. Niistä monikaan ei päädy toimittajan edustaman median julkaisemaksi. Miksi?

Lue lisää

4. Median viimeinen tilaisuus

Voisiko mediaa mullistava idea tulla Suomesta? Totta kai! Siksi Pauli Aalto-Setälä ja Pelinrakentajat ovat valmiita tukemaan miljoonarahoituksella maan parhaita avauksia ja muuttamaan markkinaa.

Lue lisää

5. Kuka tietää, mikä digistrategia toimii parhaiten?

Kaikki, mikä voi digitalisoitua, digitalisoituu. Media-ala on joutunut kohtaamaan digitalisaation vaatiman liiketoiminnan muutoksen ensimmäisten joukossa. Monella muulla toimialalla sama digitransformaatio on kuitenkin vielä edessä.

Lue lisää