Aller Median tuottama asiantuntijasivusto digiliiketoiminnasta, markkinoinnista, mediasta, sisällöistä, teknologiasta ja työelämästä.

The internet rejoiced as one of the most anticipated social media news events unfolded – tweets can now have 280 characters! A lot has been going on in other social media channels as well. For example, Facebook has merged Power Editor and Ads Manager into one holistic ads tool, and Instagram has rolled out a new polling feature for Instagram stories.

Onko meistä syntymässä tykkäysautomaatteja? Kuka tahansa sen tietää, että tykkäys tarkoittaa diggausta ja saa kohteensä hymähtelemään hetken tyytyväisyydestä. Mutta onko tykkäys vielä vuorovaikutusta? Kuinka moneen LinkedIn-ryhmään esimerkiksi kuulut, joissa et ole koskaan sanonut mitään tai tykännyt kenestäkään – saati seurannut tai lukenut? Minä ainakin valitettavan moneen.

Työnantajamielikuvaa LinkedInissä rakennetaan tuomalla esiin yrityksen henkilöstö ja sen osaaminen. Parhaat osaajat eivät halua työskennellä yrityksessä ja tiimissä, jossa he joutuvat vetämään muita perässään. Suomen verkostoitunein henkilö ja LinkedIn-ekspertti Tom Laine paljastaa, että Suomestakin löytyy LinkedIn-profiileja viilaavien haamukirjoittajien ammattikunta.  Lue juttu