Aller Median tuottama asiantuntijasivusto digiliiketoiminnasta, markkinoinnista, mediasta, sisällöistä, teknologiasta ja työelämästä.

Kuka on sinun suurin ammatillinen esikuvasi? Jos saisit vartin hänen aikaansa, mitä kysyisit? Kainostelu ja nöyristely romukoppaan - lähetä meili ja pyydä idoliltasi hetki hänen aikaansa. Mentorointi on paras tapa kehittyä ammatillisesti. Mikset sitten kysyisi mentoriksesi juuri sitä henkilöä, joka voi sinulle eniten antaa?

"Yhteisön vapaus, halu kehittyä ja tahto tehdä yhdessä, ovat voittavan yhteisön kolme kultaista sääntöä", sanoo Pauli Aalto-Setälä. Tällä periaatteella ja innovatiivisella johtamisella myös esimerkiksi asiantuntijamedia Wau.fi sai alkunsa. Koska mahdollisuus, kuten Wau:n slogankin sanoo.

Sosiaalista mediaa ja muutosta on aivan liian helppo väheksyä ja viitata kintaalla. Eihän se ole vakavastiotettavien vuorineuvosten paikka. Johtajalle ja asiantuntijalle on paljon mukavampaa vain jättäytyä pois sosiaalisesta mediasta, kuin ottaa hyppy tyhjyyteen ja olla rohkeasti epämukavuusalueellaan.