Aller Median tuottama asiantuntijasivusto digiliiketoiminnasta, markkinoinnista, mediasta, sisällöistä, teknologiasta ja työelämästä.

Sisältö ennen brändiä! Aller Median pohjoismaisen konsernin Client Service Director Trine Lundahl kehottaa markkinointipäättäjiä luovuttamaan vastuun viestinsä välittämisestä journalismin ammattilaisille. Lue, mitkä 5 asiaa kannattaa ottaa pohdittavaksi, jos natiivimainonnan kampanja on suunnitelmissa vuodelle 2018.

Väitetään, että natiivimainonta on monimutkaista – mutta kun ei ole. Natiivimainonta on kaupallista sisältöä, jota upotetaan haluttuun kohdennettuun sisältöön, jolloin se ei erotu häiritsevänä mainontana. Näin herätetään positiivinen mielikuva ja tarjotaan lukijalle/kävijälle räätälöity ehdotus tuotteesta tai palvelusta sisältö edellä. Natiivimainonta toimii, koska se ei yritä myydä itse tuotetta tai palvelua, vaan se myy idean tuotteesta tai palvelusta.

Natiivimainonta kasvaa ja voi hyvin. Tulevaisuuden media kerää dataa ja palvelee myynnin tavoitetta ymmärtää asiakasta paremmin rakentamalla entistä tehokkaampia tapoja halutun viestin välittämiseksi oikealle kohderyhmälle.

"I don't see a future for traditional advertising. The winning brands dare to make a difference by being useful or by addressing important issues. Not just in the form of good'vertising but by mixing innovation, design and good ideas into solutions." - Per Pedersen