Mikä ihmeen Wau.fi?

Wau.fi – Koska mahdollisuus.

Wau.fi on Aller Median ylläpitämä ja tuottama avoin asiantuntijasivusto. Keräämme hätkähdyttävimmät sekä relevanteimmat sosiaalisen liiketoiminnan, viestintäteknologian, sisällön ja markkinoinnin ilmiöt, ajankohtaiset sisältöteemat, trendit ja puheenaiheet yhteen paikkaan. Uskomme tulevaisuuden bisneksen löytävän ratkaisuja haasteisiin avoimella ajatuksen vaihdolla ja rohkeasti kokeilemalla.

Olemme itse osa media- ja markkinointialan suurta murrosta. Uskomme maailmaan, jossa on mahdollisuuksia uhkien sijaan, siksi haluamme jakaa ja herättää keskustelua kehityksestä.

Toivomme, että keskusteluun liittyvät median, digitaalisten innovaatioiden, sosiaalisen liiketoiminnan, markkinointipalvelu- ja sisällöntuotantoalan asiantuntijat – ja kaikki, jotka kokevat aiheen omakseen.

Haluatko tulla kuulluksi tai haastaa Waun tekijät?

Onko digitaalisaatiossa, big datassa, markkinoinnissa tai mediassa pohdituttavaa asiaa, johon sinulla olisi sanottavaa? llmoittaudu Waun toimitukselle osoitteeseen wau@aller.fi tai lähetä valmis kirjoitus. Tyyli vapaa. Liitä yhteystietosi ja vähintään 256 x 256 px -kokoinen kasvokuva itsestäsi.

Julkaisemme kiinnostavimmat avaukset ja kärkevimmät näkökulmat. Ota rohkeasti yhteyttä.

Waun toimitus

Pursimiehenkatu 29–31 A

00150 Helsinki

wau@aller.fi

wau.fi

Päätoimittaja: Tea Teinilä

Toimitussihteeri: Jasmin Koskinen

Muut tekijät